A quina velocitat deguem circular dins de la Pobla Llarga?
24/08/2018

Entre tots tenim que assumir el compromís de respectar els límits de velocitat, tant fora com dins del cast urbà, què en el cas de la Pobla Llarga aquest límit està marcat en 50 km/h , encara que als voltants dels passos de vianants està regulat a 40 km/h i les zones pròximes a els centres escolars, la velocitat màxima és de 30 km/h. Encara què en algunes vies, és fàcil sobrepassar aquest límit, però tots tenim que posar de la nostra part per reduir la velocitat, ja que pot ajudar-nos a salvar vides i al menys, ens ajudarà a evitat accidents.

 

Com ja sabeu, aquesta setmana tenim com a objectiu reduir la velocitat per dins de la població, respectant la velocitat màxima permesa en la Pobla Llarga. Respectar els límits de velocitat, pot salvar vides: en un atropellament d’un vehicle que circula a 80 km/h, el vianant té un risc de morir tres vegades superior que si el xoc és a 50 km/h. Per tant, intentem sempre respectar la velocitat màxima permesa, i previndre possibles accidents.
PER UNA POBLA MÉS SEGURA!

 

A la zona de la closa, sense donar-nos compte, podem aconseguir velocitats superiors al màxims permesos dins de la població, que en aquesta zona en concret és de 40 km/h per la proximitat de passos de vianants. HEM D’EVITAR-HO! Per sort, dins de la Pobla no hem tinguts casos d’atropellaments, encara que si d’accidents, però deguem fet tot el possible per a que no passe i ser conscients què és una zona on molts veïns i veïnes aprofiten per a fer esport, ja siga corrent, caminant, amb bicicleta, etc.
Per una Pobla més segura per a tots, respecta la velocitat permesa!

 

Cada any, els accidents de trànsit acaben amb la mort de 1.25 milions de persones. Moltes d’aquestes morts es podrien evitar; en un terç d’ells, els vehicles circulaven massa ràpid. A més, segons els estudis, entre el 40% i el 50% dels vehicles circulen per damunt del límit de velocitat en la majoria de les vies públiques. Per tant recordem, TENIM QUE POSAR DE LA NOSTRA PART PER CIRCULAR DE FORMA SEGURA COMPLINT ELS LÍMITS DE VELOCITAT ESTABLERTS.

 

Des de l’Ajuntament hem estat realitzant una campanya per a que els conductors complisquen els límits de velocitat permesos i evitar possibles atropellaments o accidents. Paral·lelament, s’ha demanat un estudi a la Policia Local per a què estudie la viabilitat d’incloure mesures de control del trànsit, com badens, bandes rugoses, trams sinuosos o en definitiva qualsevol element que obligue als conductors a disminuir la velocitat. Ara estem a l’espera d’aquest informe, en tenir-lo, informarem als veïns i veïnes.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
El tiempo - Tutiempo.net