II FIRA AGRÍCOLA
8/06/2017

El proper diumenge 25 de juny, tindrà lloc la II Fira Agrícola de la Pobla Llarga. Aquesta va ser una iniciativa impulsada el darrer any des del Consell Agrari Municipal i la Regidoria de Territori i Agricultura, ja que la Pobla Llarga no podia continuar sense activar el seu Consell Agrari Municipal i com a conseqüència es va activar aquesta fira.

A les 9 del matí s’iniciarà un esmorzar popular per a tots els llauradors del poble i a partir d’aquest moment i fins les 20.00 h podran passar a veure els estands.

En aquesta fira, que es celebrarà al parc Joan Fuster, s’ha reservat un espai per a l’exposició d’empreses i professionals del sector, per a que pugen donar a conèixer els seus productes o serveis. A més de l’exposició i la venda de productes agrícoles i ecològics, també s’exposarà maquinària i es faran xerrades, en una jornada on l’agricultura i variants d’aquesta seran les protagonistes.

Des de l’Ajuntament, hem intentat facilitar al màxim el que l’empresa necessitara per a donar a conèixer els seus productes o els serveis que oferta, ja que l’agricultura és un sector molt important per al nostre poble i per a la comarca.

Els estands que exposaran aquest dia són:

 1. Ajuntament: amb informació sobre el banc de terres, horari de les xerrades, pla local de quemes i més informació relacionada amb aquesta àrea.
 2. Naranjamania S.L: es vendran fruites i verdures cultivades i recolectades per ells mateix.
 3. Alberola Vivers: s'exposaran plantons i vivers per a la seua venta.
 4. 3it Ingeniería y Gestión
 5. Ó! del Pla
 6. Agromer la Pobla S.L.: Productes d'ús domèstic.
 7. Pura Vida l'Economat: máquina per a refrescar orxata, producte envasat (pasta, arròs, olis, etc) i algun producte fresc (fruita, verdura de temporada...).
 8. Noves tecknologies i manteniments electrics s.l.u.: sistemes de reg amb energies renovables i sistemes de producció d'electricitat movils.
 9. Quesos Granja el Parral
 10. Ca Barrachina: vins ecològics valencians.
 11. Francisco Albelda: mel, panal de mels, "bresca i caramels".

Esperem que tots gaudiu d'aquest esdeveniments on l'agricultura serà la protagonista, i a més de servir com a factor d'ajuda per als agricultors de la zona, millorar la cultura agrícula dels poblatans. Mitjançant les nostres  xarxes socials anirem proporcionant més informació sobre les xerrades, empreses participants i tots els assumptes d’interès.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
El tiempo - Tutiempo.net