Ampliació i adequació de l’auditori descobert Vicent Andrés Estellés
6/08/2018

Es pretén adequar l’Auditori descobert Vicent Andrés Estellés i ampliar-lo amb la construcció d’un magatzem al solar posterior.

Estat actual: es tracta d’una plaça semi-tancada amb accés principal al carrer Gomez Ferrer, tancat amb rajola esquerdejat i pintat, amb arcs, un central com a forma d’accés principal i a cada costat del mateix  altre de menor dimensió. La façana posterior és del mateix material que la principal. La façana lateral està oberta al carrer Jaume Roig.

La plaça està distribuïda en dos altures, la inferior en la que es troba l’escenari i la superior des de la que es produeixen els accessos. Entre elles hi ha una escala que en l’actualitat s’utilitzen com a grades per a espectadors assentats.

Estat projectat: s’ha intentat projectar respectant en la mesura del possible la configuració actual de la plaça degut a l’arrelament existent amb els habitants del municipi.

La superfície no varia , utilitzant tota la superfície que s’afegeix del solar continu per al magatzem. Així mateix es mantenen els tancaments i les dos plataformes existents, substituint les escales que salven la diferència d’altura entre elles per unes grades adequades.

Renovació del paviment existent: es pretén substituir tot el paviment existent excepte el de l’escenari que es manté. Aquesta actuació es compon de:

- Plataforma superior.

- Plataforma inferior.

Construcció de grades: consistent en la demolició de les escales existents i construcció de grades de formigó armat acabat sobre llosa inclinada del mateix material.

Construcció del magatzem: consistent en l’execució d’estància per a magatzem de 63.38m2 de superfície construïda que correspon a la totalitat de la superfície que s’amplia sobre el local continu. L’accés es realitzarà per mitjà de porta metàl·lica de dos fulles des del carrer Rafael Alberti. A més, disposarà de doble accés al escenari.

Aquest és el plànol de com quedaran les instal·lacions.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
El tiempo - Tutiempo.net