Mandonguilles d'abadejo

 

 

INGREDIENTS: 

  • 1/2 kilo d'abadejo
  • 1/2 de creilles
  • 2 ous
  • Piñols
  • julivert
  • alls

Es talla el abadejo a trossos i es posa en remull, canviant l'aigua diverses vegades. S'escorre el bacallà i es fa bullir juntament amb les creïlles sense pelar. Una vegada bullit tot el conjunt, es lleva la pell a les creïlles i es neteja el bacallà d'espines i pell. Després, s'esmicola i es pasta amb les creïlles, el julivert, els pinyons i les gemmes dels ous, reservant les clares en un plat per arrebossar les mandonguilles, redones o allargades, segons el gust. S'arrebossen en les clares dels ous i, tot seguit, es fregeixen en oli molt calent, fins que estiguen daurades.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
El tiempo - Tutiempo.net