Gaspatxo

 

 

INGREDIENTS:

  • Llebre, perdiu, conill o pollastre
  • oli
  • Alls
  • Tomaca
  • Sal
  • Aigua
  • torta de gazpacho.

 

Es tracta d'una coca especial, i actualment es pot adquirir en algunes tendes. Originalment, es fregia a casa amb farina, aigua i sal, pastant-la molt prima (borda uns mm. d'espessor i l cm. de diàmetre). Es coïa damunt del caliu de les brases.
Una vegada trossejada la carn, cal fregir-la en una paella profunda (en temps antic, la susdita paella tenia uns peus que permetien de mantenir-la encopetada damunt del foc de la llar) amb bastant d'oli i afegir els alls sense pelar, la tomaca picada i l'aigua, de manera que quede tot completament cobert. Es deixe coure fins que la carn estiga molt tendra. S'espècia, s'afig aigua una altra volta i coca alijo a trossets, bellugant-ho durant uns o minuts, de manera que el contingut quede ben travat; és a dir, ni espès ni brous.

 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
El tiempo - Tutiempo.net