Creïlles al Forn

 

INGREDIENTS:

  • 4 creïlles grans
  • pimentó-roig
  • oli
  • sal

Esbandirem les creïlles després de ben pelades, i les tallarem longitudinalment en dues meitats. Amb un ganivet farem uns corts al llarg i al través de la creïlla, i ho assaonarem, per damunt amb sal, oli cru i pebre-roig. Posades en una cassola d'obra, les ficarem al forn, a foc molt viu, durant una hora.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
El tiempo - Tutiempo.net