Coques de Nous i Pases

 

 

INGREDIENTS:

  • 18 ous
  • un kilo i mig de sucre
  • mig litro d'oli
  • 4 kg de farina
  • levadura
  • aigua templa
  • nous y pases 

 

 

 

En un recipient gran posar els ous, l'oli, el llevat, el sucre i una mica de farina, pastant-ho a poc a poc i afegir la resta de farina, les nous, i les panses, afegint l'aigua temperada necessària. La treballareu amb els punys doblegant-la i tallant-la, etc… Ara cobrireu la pasta amb un drap i l'apartareu a un lloc calent perquè fermente. Habiéndo ja fermentat començareu a fer les “coques”, i les ireis col·locant damunt de les “neulas”. Abans de ficar-les en el forn les arrebossareu amb ou batut i sucre, també els tirareu per damunt nous i panses.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
El tiempo - Tutiempo.net