Coca de carabassa

INGREDIENTS:

  • ½ kg de carabassa
  • ½ de sucre
  • farina (la que admetre)
  • 4 sobres de gaseosa
  • 2 gots (de café) de oli
  • 4 ous
  • canyella
  • llima ralla

Batre les clares dels ous a punt de neu i afegir a poc a poc el sucre, les yemas la carabassa (que ja s'haurà pastat abans), la farina, l'oli, el llimó, la canyella i els sobres de letines. Fer les “coques” més o menys de 10 centímetres de diàmetre i posar-les sobre les neulas. També es espolvoreará una mica de sucre per sobre d'elles abans de posar-les al forn. El forn ha d'estar a una temperatura mitjana.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
El tiempo - Tutiempo.net