CFPA


 

CENTRE DOCENT PÚBLIC DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES LA POBLA LLARGA

El Centre Docent Públic de Formació de Persones Adultes és un centre de titularitat municipal adscrit a la Regidoria d’Educació.

El CFPA La Pobla Llarga va ser creat el 25 de novembre de 1986. Anys després, el 19 d’abril de 2007, es va signar un conveni amb la Conselleria d’Educació per a la creació de l’actual Centre Docent Públic de FPA en què s’autoritzava a donar des de l’alfabetització fins a l’obtenció del títol en Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

 

Quins ensenyaments s’imparteixen al nostre centre:

Cursos reglats (gratuït)

  • Cicle I
  • Cicle II (Nivell I i II) que correspon a 3r i 4t d’ESO:

Hui en dia és indispensable tindre el Graduat Escolar per a poder accedir al món laboral.

Pots crear-te el teu propi itinerari, si tens feina i no vols fer totes les assignatures pots fer les que tu estimes. Si tens assignatures aprovades de l'ESO es convaliden.

 

Cursos no reglats

  • Castellà per a Immigrants(Gratuït)
  • Anglés(100 Euros)
  • Valencià(100 Euros)

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, entitat que acredita els diferents graus de coneixements de Valencià, té també com a objectiu que les llengües siguen ponts de relació entre persones. Si vols accedir al món laboral amb un ventall de possibilitats més ampli, aquestes proves et donaran la certificació necessària per aconseguir-ho.

Per que apendre idiomes:

- Per la feina: Les competéncies en una llengua estrangera t'obriran les portes per a que pugues desenvolupar-te amb èxit en la feina. Sense idiomes, et resultarà molt difícil progressar en la teua carrera professional, el domini de, com a mínim, un idioma serà imprescindible per a qualsevol professional en un futut pròxim.

-Pel teu temps lliure: Segurament has viatjat o viatjaràs, l'experiència no serà la mateixa si coneixes l'idioma, poder entendre les informacions, interraccionar amb les persones es convertirà en una experiència de viatge molt més enriquidora.

  • Preparació proves de Cicles Formatius Grau Mitja:

Si no tens el Graduat en Educació Secundària i vols seguir estudiant i fer un Cicle Formatiu de Grau Mitjà, pots realitzar una prova per a poder accedir al Cicle Formatiu de desitges. A aquesta prova poden accedir tots aquells que tinguen 17 anys abans del 31 de desembre d'aquest any. Aquesta prova està estructurada en dues parts, vine al centre d'informació juvenil a informar-te.

  • Preparació proves de Cicles Formatius Grau Superior(100 Euros):

Si vols accedir a un Cicle Formatiu de Grau Superior i no tens els requisits acadèmics d'accés directe, pots realitzar una prova. Aquesta prova consta de dues parts, una part comuna i una altra específica. Pot realitzar aquesta prova tot aquell que tinga més de 19 anys durant l'any en curs.

  • Preparació accés a la Universitat Majors de 25 anys(100 Euros):

Poden participar en aquestes proves les persones que no tinguen estudis que els permeta l'accés a la universitat i que hagen complit els 25 anys abans de l'1 d'octubre de l'any natural en que es realitzarà la prova. Aquesta prova consta de dues parts: una general i l'altra específica.

  • Taller d'Estimulació Cognitiva.
  • Curs d'informàtica (35 Euros): Al centre F.P. Adultes tenim una nova aula d'informàtica amb nous ordinadors. Si vols apendre, tenim cursos des d'iniciació a la informàtica fins a més avançats. Ara tens l'oportunitat d'apendre! Podràs traure cita prèvia per al metge, DNI, realitzar gestions administratives, etc.

 

Qui pot accedir al centre:

Totes les persones majors de 18 anys i menors de 18 sempre que reunisquen una sèrie de circumstàncies .

 

On estem:

El CFPA està situat a la Casa de Cultura Enric Valor. Les aules ocupen el primer, segon i tercer pis i el seu accés es pot realitzar tant pel carrer Major com per la Glorieta.

 

Horari:

L’ horari de les classes és diürn i nocturn, encara que els cursos corresponents a l’ensenyament reglat són nocturns (de 7 a 10 de la nit). L’ horari d’atenció al públic és de 13:00 a 14:00 de dilluns a divendres i de 18:00 a 19:00 de dilluns a dijous.

El telèfon és: 96 297 04 34

Correu electrònic: cfpa@lapoblallarga.es

El CFPA disposa d’una web pròpia reglada: http://mestreacasa.gva.es/web/4602936700

Una pàgina on els alumnes poden descarregar-se el material que el professor dóna a classe: http://cfpalapoblallarga.jimdo.com

I un lloc al Facebook on tots els alumnes poden compartir les seues experiències i al mateix temps estar en contacte amb altres centres: Alumnes Cfpa La Pobla, https://es-es.facebook.com/alumnes.lapobla

 

Composició del professorat

En aquest moment hi ha cinc professores al centre:

1.Camp de Comunicació (castellà, valencià i anglés): 

- Bernarda Domènech Montagud - Desamparados Tudó Pla

2. Camp Científic-Tecnològic (matemàtiques, ciències naturals i tecnologia):

- Montserrat Barberá Navarro

3. Camp Ciències Socials (història i món laboral):

- Cristina Igual Castelló         ç

   

Període de matriculació

El període d’inscripció és del 4 al 15 de setembre.

Per a l’obtenció del Graduat en Educació Secundària Obligatòria la documentació necessària per a presentar és:

- Fotocòpia DNI - Certificat de les últimes notes, per si cal convalidar alguna assignatura ja aprovada amb anterioritat.

Per al Programes Formatius i resta de cursos:

- Fotocòpia DNI

 

Entrevista amb antics alumnes

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
El tiempo - Tutiempo.net