Centre d'informacio juvenil
El CIJ –Centre d’Informació Juvenil- és un espai on podràs trobar informació sobre:
 
Activitats de temps lliure a la població i tot arreu de la comarca. Concert, teatre, circuits de música, poesia, art, tallers, cursos, xerrades, jornades, activitats de cap de setmana…..
 
Cursos i formació, així com ofertes de treball públic i/o oposicions, formació ocupacional, cursos a distància, cursos dins del camp de l’animació…..
 
Concursos i beques d’abast municipal, comarcal i estatal, de música, poesia, pintura, escultura, relat curt, curtmetratges, còmic, beques d’investigació, voluntariat, camps de treball….
 
L’associacionisme a la Pobla, quines associacions pots trobar, com legalitzar una nova associació, les reunions, les activitats pròpies, la defensa dels drets humans…..
 
Estudis reglats i no reglats tant a la Pobla con a la resta de l’Estat. Informació sobre els diferents batxillerats i les seves eixides, Cicles formatius mitjans i superiors, carreres universitàries de primer i segon cicle, passarel·les, doctorats, màsters, cursos de postgrau, estudis a Europa. Així com les beques d’estudi: Erasmus, Leonardo…
 
Viatges a la comunitat Valenciana, Espanya i resta del món. Trobaràs informació sobre albergs, zones d’acampada, hotels, cases rurals, càmpings. Així com un ampli ventall d’ofertes d’oci alternatiu, rutes de senderisme, activitats multiaventura, esquí, turisme rural, turisme urbà, rutes gastronòmiques....
 
Cultura i la diversitat dintre d’aquest camp: art, música, escultura, pintura, còmics, Junta Qualificadora de Valencià i els seus exàmens...
Tramitació de carnets
 
 En el CIJ de la Pobla Llarga es pot tramitar carnets per a l’allotjament i per a viatjar, ja que tenim un conveni signat amb l’IVAJ.
 
·  Per a L’allotjament: carnets d’alberguista totes les modalitats
·  Per a viatjar: Carnet internacional d’estudiant, Carnet internacional de professor i carnet internacional Jove.
 
Garantia Juvenil
 
Té com a objectiu que els jóvens entre 16 i 29 anys que no estiguen cursant estudis, formació ocupacional o no tinguen ocupació, puguen rebre una oferta d'ocupació, d'educació o formació després d'haver finalitzat els seus estudis o quedar desempleats.
 
Per a donar oportunitats d'ocupació i formatives a través de la Garantia Juvenil, el primer pas és la inscripció.
Pots passar per el CIJ per a informar-te.
Aula multimèdia
 
L’aula multimèdia de la Casa de la Joventut fa possible l’accès a Internet i el ús d’ordinador per a la realització de treballs, memòries, currículums, fer la teua recerca a Internet, cursos on-line, obrir-te un correu electrònic, aprendre a utilitzar programes com el Word, accés, Excel ...... d’una manera gratuïta.
Objectius
 
v   Fomentar el coneixement de les noves tecnologies per part dels jovens.
v   Possibilitar l’accés a un espai al qual els usuaris poden dedicar el seu temps a l’aprenentatge de la utilització d’Internet.
v   Possibilitar la consulta d’informació així com l’accés a oportunitats educatives, de treball, culturals i d’oci.
v   Promoure la integració social i la igualtat d’oportunitats dels col·lectius juvenils desafavorits.
 
Per poder utilitzar l’aula multimèdia, es necessari omplir la fitxa d’inscripció, si es menor, la fitxa estarà signada per el pare, mare o tutor.
 
Horari de l’aula multimèdia
De dilluns, dimecres i dijous d’11’00h. a 13’30h.
Dilluns, dimecres i dijous de 16’30h. a 19’30h.
 
AULES A LA CASA DE LA JOVENTUT
 
La Casa de la Joventut disposa de 3 aules, totes elles moblades, on es realitzen tallers, cursos, xerrades....
 
SALA POLIVALENT
 
L’aula polivalent és un espai rectangular on caben aproximadament 400 persones segudes.
La sala polivalent de la Casa de la Joventut és un espai que es presta a qualsevol activitat. Per poder utilitzar-la tens que sol·licitar-la a l’ajuntament per tal de coordinar el dia i hora amb la resta d’activitats i col·lectius.
 
Hotel d’associacions Juvenils
 
Es un servei que presta el departament de joventut per la promoció i consolidació de l’associacionisme juvenil. Ofereix serveis i recursos gratuïts per al coneixement i desenvolupament del teixit associatiu juvenil de la Pobla Llarga, i permet el foment de les activitats realitzades per associacions juvenils.
 
HORARI DEL CENTRE D’INFORMACIÓ JUVENIL I L’AULA MULTIMÈDIA
 
De dilluns, dimecres i dijous d’11’00h. a 13’30h.
Dilluns, dimecres i dijous de 16’30h. a 19’30h.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
El tiempo - Tutiempo.net