Arròs amb fesols i naps

 

INGREDIENTS:

  • 500 gr. de porc (pata, morro, corbet) y uns 50 de cansalada. Pot afegir alguna butifarra de ceba o blanquet.
  • Oli, 100 gr
  • 200 gr d'arroz
  • 100 gr de fesols secs
  • uns 400 gr de nap
  • Sal, pebre-roig i pebre-negre

 

 

La carn, convenientment trossejada, i els fesols es posen al foc en aigua freda, dins d'una casserola de capacitat suficient. A mitjà de coure, s'afigen els naps, pelats i a trossos. Quan ja tot està quasi cuit, se sofregeix en l'oli devent una paella una cullerada de pebre-roig, i s'aboca immediatament a la casserola. Es deixe bullir uns minuts i es posa la blanqueta o la butifarra, la sal i es rectifica d'aigua (doble líquid que d'arròs). Es posa l'arròs, i es procura que, en estar cuit (uns 18 minuts), quede travat de suc, és a ni massa caldós ni quasi sec.
La carn d'aquest valencianisimo plat pot compondre's també d'una mescla d'ànec i porc. Admet igualment algun trosset de sofraja de cordill

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
El tiempo - Tutiempo.net