Bunyols de Carabassa

 

INGREDIENTS:

  • 1 kg de farina
  • aigua
  • rent
  • carabassa al forn
  • sucre

 

 

 

 

 

Primer fer una pasta amb la carabassa rostida i una altra amb la farina, l'aigua i el llevat i deixar-la fermentar. Una vegada la pasta hi haja fermentat, barrejar-les i pastar-les fins a formar una pasta homogènia. A continuació, agafar trossos de pasta i donar-los la forma amb la mà, com si d'un rotllo es tractara i es fregeix. (Cal tenir sempre la mà mullada d'aigua perquè no es pegue la pasta). Es mengen ben ensucrats.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
El tiempo - Tutiempo.net